TENA Identifi™ is de toekomst van incontinentiezorg

TENA Identifi™ is de toekomst van incontinentiezorg

TENA maakt de weg vrij voor de toekomst van incontinentiezorg

Deze ultramoderne innovatie van TENA verbetert het welzijn van mensen die incontinentieverbanden gebruiken in verpleeghuizen door technologie en zorg te combineren. Daarnaast is het ook een manier om op een duurzamere manier te werken. TENA Identifi™ kan incontinentiepatronen identificeren die een meer effectieve en persoonlijke zorg mogelijk maken.

TENA Identifi™ – een nieuwe manier om gebruikersbehoeften te identificeren

Het registreren van gedetailleerde informatie en gegevens is essentieel om een juiste beoordeling voor elke cliënt te kunnen maken.

Door TENA Identifi te gebruiken, ontvangt elke cliënt een meer comfortabele en accurate beoordeling. De ingebouwde sensors houden gedurende 72 uur het urineverlies bij en geven een gedetailleerd rapport over de urinepatronen en -volumes. Dit alles wordt automatisch en veilig bewaard in een database.

Professionele zorgverleners kunnen met deze informatie de beste zorgroutines bepalen voor de bewoners. Ze kunnen bijvoorbeeld toiletgebruikmomenten aanbevelen en de meest geschikte incontinentieverbanden bepalen.

Een toonaangevende en prijswinnende oplossing

Door het gebruik van deze digitale innovatie, is een verpleeghuis in Zweden onlangs door hun gemeente bekroond met de titel ‘Best Patient Safety Work in 2018’. 

“Dit is de toekomst! Incontinentiezorg is van het grootste belang, en dit maakt niet alleen een groot verschil voor de ouderen, maar ook voor de werkomstandigheden van onze werknemers. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu.” aldus Susann Malkic, Operations Manager.

Sinds de invoer van TENA Identifi op het werk is het personeel ervan overtuigd dat gegevens en innovatie de toekomst zijn voor de zorg. Het biedt niet alleen betere zorg, het bespaart ook kostbare tijd zodat zorgverleners meer tijd door kunnen brengen met hun bewoners. En nu steeds meer verpleeghuizen het product gebruiken, is het een belangrijk hulpmiddel geworden voor de toekomst van incontinentiezorg.

Best Patient Safety Work in 2018

Een twee-in-een innovatie – betere zorg en verbeterde duurzaamheid

TENA Identifi™ zorgt niet alleen voor het stroomlijnen van de incontinentiezorg en het verbeteren van het welzijn van zowel de bewoners als het personeel. Het stuurt ook aan op een positieve ecologische verandering.

Door hun jaarlijkse afvalproductie met een aanzienlijke 35% te verminderen, bewijst het Zweedse verpleeghuis empirisch hoe TENA Identifi binnen de duurzaamheidsdoelen van TENA en de visie voor circulariteit past. Naast de afvalvermindering zijn er ook andere voordelen van het gebruik van TENA Identifi™, zoals het minder vaak hoeven wassen van kleding en beddengoed, en verminderd gebruik van producten, wat weer leidt tot economische voordelen.

De toekomst van incontinentiezorg is nu

Slimme technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit, en TENA begint een aantal van de aanzienlijke kansen te zien voor de zorg. Met TENA Identifi™ wordt digitale innovatie een onderdeel van zorgverlening. Het is altijd de visie van TENA geweest om onafhankelijkheid te creëren en vertrouwen te geven. Met innovatieve oplossingen als TENA Identifi™ kunnen we nu de volgende stap nemen richting een toekomst met slimmere en efficiëntere incontinentiezorg – en bieden we meer vrijheid voor zowel bewoners als zorgverleners.