Met TENA geef je jouw cliënten de beste continentiezorg

Waarom TENA

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met zorgprofessionals, wetenschappers en cliënten, hebben we een goed begrip van hoe incontinentie het dagelijks leven beïnvloedt. Dit geldt zowel voor mensen die thuis wonen als voor mensen die in zorgorganisaties verblijven. Bij TENA staat innovatie centraal in alles wat we doen. We investeren in onderzoek én in het opdoen van praktijkervaring om jou en jouw cliënten hoogwaardige producten, informatie en hulpmiddelen te bieden. We bieden superieure incontinentiebescherming en huidverzorgingsproducten waarop jouw cliënten kunnen vertrouwen. We delen graag onze kennis met je en horen ook graag jouw opmerkingen, vragen of suggesties. Want samen maken we het verschil voor mensen met incontinentie!

Alle TENA-producten bieden:

Geweldige absorptie & superdroge huid

Urine is dun en stroomt snel. Alle TENA-producten hebben een toplaag die het vocht snel absorbeert en meteen verspreidt naar de absorberende laag. Zo blijft de huid droog. De producten voor zwaardere vormen van urineverlies zijn voorzien van FeelDryTM-technologie die ervoor zorgt dat ook bij het verlies van grotere hoeveelheden de urine direct van de huid weggeleid wordt. De comfortabele pasvorm van alle producten zorgt ervoor dat het product goed tegen het lichaam aansluit, wat de kans op lekkage nóg kleiner maakt.

Buitengewone frisheid

Jouw cliënten hoeven zich geen zorgen te maken dat anderen iets merken. De TENA incontinentieproducten dragen discreet en zijn voorzien van Odour Control, dat de ontwikkeling van geurtjes vermindert. Zo biedt TENA Discreet tot wel 12 uur een droog en fris gevoel.

Ergonomisch & eenvoudig verschonen

TENA-producten worden óók ontwikkeld met het oog op zo laag mogelijke fysieke belasting van de mantelzorger of zorgprofessional. Zo is er bijvoorbeeld voor grotere hoeveelheden urineverlies, de ergonomische TENA ProSkin Flex. Deze producten leveren tijdwinst op bij het verschonen en beperken de fysieke belasting want er zijn minder (til)bewegingen nodig om de producten te verschonen.