TENA ProSkin is geaccrediteerd door de Skin Health Alliance

TENA ProSkin is goedgekeurd door de Skin Health Alliance

De producten van TENA ProSkin zijn ontworpen om de beste zorg te bieden voor de kwetsbare huid, een van de hoogste prioriteiten van onze klanten. Onze producten worden altijd ontwikkeld met inbreng van onze klanten en ontworpen met hun wensen in gedachten. Het verkrijgen van goedkeuring van de Skin Health Alliance (SHA) door te voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid, werkzaamheid, ethiek en duurzaamheid is onderdeel van onze toewijding om kwalitatieve producten te creëren waar onze klanten op kunnen vertrouwen.

TENA ProSkin Flex Plus

De standaarden van zorg verhogen

We willen dat onze klanten het volledige vertrouwen hebben in de producten van TENA ProSkin. Omdat de Skin Health Alliance (SHA) het onderzoek en de ontwikkeling achter producten onafhankelijk beoordeelt, geeft hun goedkeuring onze klanten het vertrouwen dat toonaangevende deskundigen op het gebied van gezondheid van de huid overtuigd zijn van de kwaliteit van TENA ProSkin. We zetten ons altijd in om te innoveren en onze producten te verbeteren om u te helpen de standaarden in de zorg voor mensen met incontinentie te verhogen.

Skin Health Alliance (SHA) logo

Kies voor goedgekeurde producten voor gegarandeerde kwaliteit

Wanneer u het logo van de Skin Health Alliance (SHA) ziet op de producten van TENA ProSkin kunt u er gerust op zijn dat de producten van TENA ProSkin huidvriendelijk zijn, dat de huidgezondsheidsvoordelen van TENA ProSkin onafhankelijk zijn bevestigd en dat de producten van TENA ProSkin een minimale invloed hebben op het milieu.

TENA ProSkin producten zijn huidvriendelijk

TENA ProSkin producten zijn huidvriendelijk

De voordelen op het gebied van gezondheid van de huid van TENA ProSkin zijn onafhankelijk bevestigd

De voordelen op het gebied van gezondheid van de huid van TENA ProSkin zijn onafhankelijk bevestigd

TENA ProSkin producten hebben een geminimaliseerde invloed op het milieu

TENA ProSkin producten hebben een geminimaliseerde invloed op het milieu

Gezonde huid op de kaart zetten

De Skin Health Alliance (SHA) is een toonaangevende internationale organisatie voor de gezondheid van de huid die zich wereldwijd inzet voor gezonde huid in samenwerking met dermatologen, wetenschappers en de huidverzorgingsbranche. De SHA biedt klanten een garantie van standaarden op het gebied van huidgezondheid. Het comité van deskundigen heeft professionele goedkeuring verleend aan huidverzorgingsproducten die het SHA-logo dragen. Deel van de belangrijkste missie van de SHA is het ondersteunen van liefdadigheidsinstellingen op het gebied van huidgezondheid over de hele wereld.

TENA ProSkin houdt de kwetsbare huid gezond

Op weg naar betere gezondheid van de huid

Met ons productassortiment TENA ProSkin willen we onze klanten de beste ondersteuning bieden om kwetsbare huid gezond te houden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alle TENA ProSkin producten beoordeeld en goedgekeurd zijn door het comité van onafhankelijke dermatologen, wetenschappers en deskundigen van de Skin Health Alliance (SHA).

Streven naar duurzaamheid

We geven om het milieu, en we weten dat dit ook geldt voor onze klanten. De Skin Health Alliance (SHA) beoordeelt de invloed die onderzoek, ontwerp, productie, verpakking en afvoering van huidverzorgingsproducten heeft op het milieu, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat TENA ProSkin voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid.

Ontdek TENA ProSkin producten voor een gezonde huid

 Ontdek TENA ProSkin producten voor een gezonde huid