De groei van uw bedrijf ondersteunen

Als wereldleider in continentiezorg wordt de effectiviteit van onze producten en diensten vertrouwd door zowel klanten als apothekers. Al vele jaren werken we wereldwijd samen met apothekers, waardoor we cruciale inzichten opdoen in de markt voor continentiezorg en hulpmiddelen ontwikkelen die de groei van uw bedrijf op een succesvolle manier ondersteunen.  

We investeren voortdurend in onderzoek en innovatie en ontwikkelen ons brede assortiment om ervoor te zorgen dat u altijd het juiste product hebt om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. 

TENA Services voor apotheken

We delen onze kennis

Dankzij 50 jaar ervaring hebben we de beste methoden voor continentiezorg en persoonlijke hygiëne ontwikkeld. Ons assortiment van producten en diensten is samengesteld op basis van praktijkinzichten van apothekers, verzorgers en continentiespecialisten.

Bij TENA erkennen we dat uw klanten vertrouwd advies en ondersteuning nodig hebben. Met zo'n breed assortiment is het cruciaal dat uw personeel elke keer vertrouwen heeft in de aanbevelingen die ze doen. Onze trainingsmodules op internet en op locatie bieden informatie over zowel onze producten als de ervaring met urineverlies. 

We gebruiken onze kennis om u te ondersteunen bij het verbeteren van de levens van uw klanten en uw bedrijf. 

Klanten aantrekken naar uw bedrijf

We bieden een aantal marketinghulpmiddelen die u helpen bij de groei van uw bedrijf. Door onze campagnes op tv en in gedrukte materialen en door onze op maat gemaakte websites groeit de bekendheid van TENA-producten en de vraag hiernaar.

Bovendien bieden we u – voor gebruik in de winkel – displays en andere verkoopmaterialen aan die aansluiten op onze campagnes. 

Onze productkeuzegidsen, promotionele aanbiedingen en lancering van nieuwe producten helpen bij het aantrekken van klanten naar uw bedrijf, waar u hen hoogwaardige producten kunt leveren die het verschil maken.

Een assortiment van ondersteunende hulpmiddelen

 
  • Category management 

  • Productinformatie en keuzekaarten

  • Displaymateriaal voor in de winkel

  • Promotionele aanbiedingen en gratis proefpakketten

  • Klantbegeleiding

TENA Services voor apotheken

Ga vandaag nog de samenwerking met TENA aan

Bij TENA geloven we dat het grootste verschil wordt gemaakt door samenwerking. Daarom gaan we de samenwerking met continentieprofessionals van over de hele wereld aan om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten afgestemd zijn op echte behoeften.

Voor ons draait alles om bewijs en al onze producten zijn door en door getest om de hoogste kwaliteit te garanderen. Als wereldleider in continentiezorg spreekt de vertrouwde reputatie van ons assortiment voor zich.

We zijn een belangrijke investeerder in wereldwijd onderzoek en streven altijd naar verbetering en innovatie van ons assortiment om betere en effectievere continentiezorg te bieden.

Door samen te werken met TENA zult u zien hoe innovatieve continentiezorg de levens van uw klanten positief kan veranderen.

References

1 Onderzoek onder 600 vrouwen in de leeftijd 35+, NL Q1 2014. 
2 Kantar Health. Gebruikerstest consumenten voor upgrade TENA Men, maart 2016. Essity bestandsgegevens.