TENA voor zorginstellingen

Bij TENA zetten we ons in om betere continentiezorg voor iedereen te bieden. Wij hebben 50 jaar ervaring en werken graag met u samen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

TENA voor zorginstellingen

Toegewijde ondersteuning voor uw dagelijkse werk

Bij TENA begrijpen we dat elke situatie en individu uniek is, en voor ons staat geïndividualiseerde zorg voorop. Dit betekent het bieden van producten en zorgroutines die op maat zijn gemaakt voor elke zorgvrager maar ook voor uw werkomgeving. Door met u samen te werken, steunen wij u in het leveren van lonende continentiezorg die de kwaliteit van leven van uw zorgvragers en de efficiëntie van uw zorginstelling verbetert.

Persoonlijke behoeftes identificeren

Wij bieden u hulpmiddelen om u te helpen bij het beoordelen van de individuele zorgbehoeftes van uw zorgvragers, zodat u voor elke persoon de juiste zorg kunt bieden. Zorg die persoonlijk, waardig en efficiënt is, omdat u een beter begrip hebt van wat voor wie het beste werkt.

Geïndividualiseerde zorgplannen

Zorgplannen die zijn aangepast aan de behoeftes van uw zorgvragers zijn een essentieel onderdeel van optimale continentiezorg. Onze ondersteunende hulpmiddelen helpen u geïndividualiseerde zorgroutines te bepalen op het gebied van productgebruik, routines voor toiletgang en huidverzorging. Geïndividualiseerde plannen verbeteren niet alleen de kwaliteit van leven voor uw zorgvragers, ze bevorderen ook de efficiëntie van uw personeel en werkomgeving.

Ondersteuning van dagelijkse zorg

We bieden een reeks ondersteunende hulpmiddelen om u en uw personeel te helpen bij de implementatie van geïndividualiseerde zorgplannen. Onze online training en deskundig advies van ervaren verpleegkundigen helpen uw personeel om continentiezorg te bieden die het verschil maakt voor uw zorgvragers en uw organisatie.

Duurzame verbeteringen

Om ervoor te zorgen dat de verbeteringen in uw zorginstelling jaar na jaar worden voortgezet, bieden we een reeks hulpmiddelen om het succes van onze oplossingen te meten en te evalueren. We helpen u om doorlopend uw budget voor incontinentiegerelateerde kosten te evalueren en bieden u hulpmiddelen om verbeteringen van de huidgezondheid van uw zorgvragers en de tevredenheid van uw zorgvragers en personeel te meten.

Verwijzingen

1Gearchiveerde Essity-gegevens: A Study of incontinence products and services in the elderly care in the Municipality of Copenhagen: A case study of four nursing homes. January 2011.