Ondersteuning in uw dagelijkse werk

Elke situatie en elk individu is uniek. Voor ons is geïndividualiseerde zorg de sleutel. Dit betekent het bieden van producten en zorgroutines die op maat gesneden zijn voor elke bewoner, en ook voor uw werkomgeving. Door met u samen te werken ondersteunen we u bij het leveren van gewaardeerde continentiezorg die de kwaliteit van leven van uw bewoners en de efficiëntie van uw zorginstelling verbetert. Deze zorg zal persoonlijker, waardiger en efficiënter zijn, omdat u beter begrijpt wat voor welke persoon het beste werkt.

TENA voor zorginstellingen

Geïndividualiseerde zorgplannen

Op maat gemaakte zorgplannen voor de behoeften van uw bewoners vormen een vitaal onderdeel van optimale continentiezorg. Onze hulpmiddelen helpen u bij het vormgeven van geïndividualiseerde zorgroutines met betrekking tot productgebruik, toiletroutines en gezonde huidverzorging waardoor niet alleen de kwaliteit van leven voor uw bewoners maar ook de efficiëntie van personeel en werkomgeving verbetert.

Ondersteunen van dagelijkse zorg

Bij het implementeren van zorgplannen helpen wij u ook graag. Met onze online training via TENAnet bijvoorbeeld en advies van ons ervaren verpleegkundig personeel.

Duurzame verbeteringen

Na implementatie van zorgplannen zullen we het succes van onze oplossingen meten en beoordelen. Zo kunnen we samen verbeteringen aanbrengen en incontinentie gerelateerde kosten binnen budget houden.

Verwijzingen

1Gearchiveerde Essity-gegevens: A Study of incontinence products and services in the elderly care in the Municipality of Copenhagen: A case study of four nursing homes. January 2011.