TENA ProSkin Slip en Comfort voor een gezonde huid

De gezondheid van de huid is essentieel om mensen met incontinentie hun waardigheid te laten behouden en een comfortabel gevoel te geven. Met ProSkin benadrukt TENA dat haar producten bijdragen aan behoud van een gezonde huid. Door huidverzorging voldoende aandacht te geven tijdens het verschoningsproces biedt het verzorgers ondersteuning in hun werk en verhoogt het de efficiënte. Er moet immers nadien minder tijd worden besteed aan huidgerelateerde problemen. TENA ProSkin Slip en Comfort zijn allebei verbeterd om een nog betere functionaliteit te bieden. Een verbeterde absorberende laag houdt vocht weg van de huid, terwijl het volledig ademende materiaal ervoor zorgt dat de producten een natuurlijke huidbalans ondersteunen.

TENA ProSkin Slip en Comfort

Minder blootstelling aan vocht

TENA ProSkin Slip en Comfort zijn beide voorzien van FeelDry Advanced™ die vloeistof snel wegleidt van het oppervlak om de huid droog te houden. Dit zorgt voor een verbeterd droog gevoel en minder kans dat het opnieuw vochtig wordt. Omdat de huid droger blijft, is het makkelijker om de natuurlijke balans van de huid te behouden, en dit geeft gebruikers een comfortabeler gevoel.

Oude vrouw en verpleegkundige die naar een roos kijken

Vochtigheid kan ontsnappen

TENA ProSkin Slip en Comfort zorgen niet alleen voor minimale blootstelling aan vocht maar zijn ook ademend dankzij ConfioAir™, een functionaliteit die de ophoping van vochtigheid tussen de huid en het product tegengaat. Ons onderzoek wijst uit dat een ademend product het welzijn van mensen met incontinentie verhoogt, omdat het bijdraagt aan het behoud van een gezonde huid. En voor extra comfort voelen de zijkanten en buitenkant net zo zacht aan als textiel, uitermate geschikt voor de oudere huid.

Gezondheid van de huid verbeteren met TENA ProSkin Slip

De kenmerken van FeelDry Advanced™ en ConfioAir™ in de TENA ProSkin Slip zorgen voor een dunner product, voor een droger gevoel en zijn ademend ter ondersteuning van betere gezondheid voor de kwetsbare huid. TENA ProSkin Slip heeft een nauwsluitende pasvorm, die zorgt voor betere bescherming tegen doorlekken en meer gemoedsrust voor de drager. De brede plakstrips zijn eenvoudig te bevestigen en te verstellen, zodat het product kan worden afgestemd op de persoonlijke behoefte.

Welzijn verhogen met TENA ProSkin Comfort

Ons absorberende product TENA ProSkin Comfort, gebruikt met fixatiebroekjes, maakt nu deel uit van het assortiment van TENA ProSkin voor een betere gezondheid van de huid. De textielachtige achterzijde biedt extra zachtheid voor de gebruiker, en dankzij FeelDry Advanced™ met de nieuwe distributielaag wordt het vocht weggeleid van het oppervlak om de huid droog te houden. TENA ProSkin Comfort biedt een effectieve vermindering van blootstelling aan vocht. 

Drie stappen voor een gezonde huid

Voor mensen die te maken hebben met incontinentie heeft TENA een 3-staps oplossing ontwikkeld voor een gezonde huid. Onze jarenlange deskundigheid heeft uitgewezen dat deze drie stappen de belangrijkste principes vormen voor het behoud van de natuurlijke gezondheid van de huid:

Houd de huid droog

Houd de huid droog met de absorberende producten met FeelDry Advanced™ van TENA ProSkin

Houd de huid schoon

Houd de huid schoon met Verzorgend Wassen van TENA ProSkin

Bescherm de huid

Bescherm de huid door barrièrecrème of zinkcrème van TENA ProSkin te gebruiken

TENA ProSkin brengt gezondheid van de huid en continentiezorg samen

We hebben TENA ProSkin ontwikkeld om de gezondheid van de huid bij ouderen gezond te houden en zorgverleners nog beter te ondersteunen. De Skin Health Alliance heeft alle producten van TENA ProSkin geaccrediteerd – zo kunt u er altijd gerust op zijn dat ze zacht zijn voor de huid en voldoen aan de hoogste normen.

Skin Health Alliance (SHA) logo

Meer informatie over TENA ProSkin en een gezonde huid

Verwijzingen:

1Bron: Gearchiveerde SCA-gegevens. Op basis van enkele verwijzingen zoals: Gray M et al. Incontinence-associated dermatitis: a comprehensive review and update. J Wound Ostomy Continence Nurs, 2012; 39(1): 61-74. Gray M. Incontinence related skin damage: essential knowledge. Ostomy/Wound Management, 2007; 53(12): 28-32. Bliss DZ et al. Incontinence-associated skin damage in nursing home residents: a secondary analysis of a prospective, multicenter study. Ostomy Wound Manage, 2006; 52(12): 46-55.