TENA ProSkin brengt incontinentiezorg en gezondheid van de huid samen

TENA ProSkin brengt incontinentiezorg en gezondheid van de huid samen

Met 50 jaar ervaring op het gebied van zorg voor ouderen en mensen die te maken hebben met incontinentie zet TENA zich in om manieren te vinden om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Het behouden van de gezondheid van de huid is een essentieel onderdeel van incontinentiezorg. TENA ProSkin is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatieve testmethoden en biedt een assortiment incontinentiezorgproducten, speciaal ontworpen voor de kwetsbare oudere huid. TENA ProSkin is getest door deskundigen op het gebied van huidgezondheid aan de Universiteit van Southampton en University College London, en is geaccrediteerd door de Skin Health Alliance.

TENA Slip PLUS ProSkin

Wat is TENA ProSkin?

Het assortiment van TENA ProSkin omvat absorberende producten en huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn om de gezondheid van de huid te ondersteunen bij de zorg voor mensen met incontinentie. De reinigingsproducten zorgen ervoor dat de kwetsbare huid op milde wijze wordt gereinigd en indien nodig voorziet de barrièrecrème de huid van een extra beschermende laag. De absorberende producten voorkomen een vochtig gevoel en helpen het natuurlijke microklimaat van de huid te behouden. Om te kunnen garanderen dat onze producten aan de hoogste standaarden voldoen, hebben we verschillende testen ontwikkeld, zoals de TENA vochtgehaltetest. Deze unieke testmethode meet de interactie tussen het product en de huid, en is geaccrediteerd door de Universiteit van Southampton.

Ontwikkeld door onze experts om aan uw wensen te voldoen

We hebben intensief samengewerkt met zorgverleners om de gezondheidsvoordelen van onze producten te verbeteren. We geloven dat dit zal helpen om betere zorg aan ouderen te kunnen bieden. Uit ons onderzoek komen vier hoofdproblemen naar voren die van invloed zijn op de huidgezondheid van mensen met incontinentie: tijdsduur van contact met incontinentieproducten; herhaald gebruik; vochtigheidsniveau; en gevoeligheid van de huid. Kwetsbare oudere huid heeft speciale aandacht nodig. Het assortiment van TENA ProSkin is ontwikkeld door ons 300-koppig ontwikkelingsteam om oplossingen te kunnen bieden.

Individueel welzijn centraal stellen

Wanneer u TENA ProSkin gebruikt, biedt u niet alleen zorg voor incontinentie, maar draagt u ook actief bij om de huid gezond te houden. En dit maakt het leven van mensen die te maken hebben met incontinentie comfortabeler en waardiger. Bovendien biedt het zorgverleners de kans om meer tijd te besteden aan andere aspecten van de zorg.

Individueel welzijn centraal stellen

Drie stappen voor een gezonde huid

Voor mensen die te maken hebben met incontinentie heeft TENA een 3-staps oplossing ontwikkeld voor een gezonde huid. Onze jarenlange deskundigheid heeft uitgewezen dat deze drie stappen de belangrijkste principes vormen voor het behoud van de natuurlijke gezondheid van de huid:

Houd de huid droog

Houd de huid droog met de absorberende producten met FeelDry Advanced™ van TENA ProSkin

Houd de huid schoon

Houd de huid schoon met Verzorgend Wassen van TENA ProSkin

Bescherm de huid

Bescherm de huid door barrièrecrème of zinkcrème van TENA ProSkin te gebruiken

TENA ProSkin combineert deze drie elementen in één assortiment incontinentiezorgproducten, speciaal ontwikkeld voor de oudere, kwetsbare huid.

Nieuwe mate van bescherming

TENA ProSkin absorberende producten bieden drievoudige bescherming voor een droog, zacht gevoel en bescherming tegen doorlekken. FeelDry Advanced™ leidt het vocht snel weg naar de kern om de huid droog te houden. Om de gezondheid van de huid te bevorderen, werken de absorberende producten samen met onze reinigende en beschermende producten, die huidirritatie helpen te voorkomen.

Uw garantie voor een gezonde huid

We hebben TENA ProSkin ontwikkeld om de gezondheid van de huid bij ouderen gezond te houden en zorgverleners nog beter te ondersteunen. De Skin Health Alliance heeft alle producten van TENA ProSkin geaccrediteerd – zo kunt u er altijd gerust op zijn dat ze zacht zijn voor de huid en voldoen aan de hoogste normen.

Skin Health Alliance

Ontdek TENA ProSkin producten voor een gezonde huid

 Ontdek TENA ProSkin producten voor een gezonde huid

Meer informatie over TENA ProSkin

Verwijzingen:

1Gearchiveerde gegevens Resultaten voorkeurstest TENA ProSkin Slip. Augustus 2018, Polen/VK/Duitsland n=360