Uw zorg wordt door TENA ondersteund

Ervaren

Ruim 60 jaar toewijding aan het verbeteren van incontinentiezorg voor iedereen. Het innovatieve en brede assortiment producten en diensten heeft ons een toonaangevende en wereldwijde specialist gemaakt.

Begripvol

TENA begrijpt dat elke situatie en elke persoon uniek is. Onze verpleegkundigen en continentiespecialisten hebben ervaring en bieden praktische ondersteuning in verschillende zorgsituaties voor de best mogelijke zorg.

Bewezen

Alle innovatieve TENA producten en diensten zijn grondig onderzocht en getest en bieden aantoonbaar voordeel aan gebruikers en professionals. Zo borgen wij dat uw wensen en behoeften optimaal vervuld worden.

Meer informatie over TENA Gebruiksvriendelijkheidsstudie

Bekijk alle TENA Producten

TENA Essence

TENA, onderdeel van Essity, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in hygiëneproducten

De organisaties van Essity ontwikkelen en produceren duurzame persoonlijke zorg- en tissue-producten. We verkopen vele sterke merken in ongeveer 150 landen, waaronder de toonaangevende wereldwijde merken TENA en Tork en regionale merken als Lotus, Libresse, Tempo en Libero.

Innovatiekracht

Bij Essity en TENA zijn we trots op het ontwikkelen van baanbrekende, innovatieve producten en oplossingen. Want dat is in onze optiek een van de antwoorden op een groeiende vergrijzende bevolking, waarvan meer mensen incontinent zijn. Zo waren we de eerste die anatomische producten introduceerde en hebben we recentelijk TENA IdentifiTM geïntroduceerd.

Meer over onze innovatiekracht

Oplossingen op maat, voor vandaag en morgen

TENA ontwikkelt producten en diensten die volledig zijn afgestemd op de behoeften van individuele klanten. In onze samenwerking met bewoners, gespecialiseerde verpleegkundigen en ander zorgpersoneel streven we effectievere manieren van moderne continentiezorg in de praktijk na.

TENA Essence

Samenwerken met TENA

Ons partnerschap in actie

Samenwerken is essentieel, dan maak je het verschil. Zo organiseerden wij in 2012 een TENA verzorgingsevent in de YueTan-gemeenschap in China. Hierbij waren 70 mediavertegenwoordigers, directeuren van 26 gemeenschappen, verplegers van de Beijing Nursing Association (BNA) en mantelzorgers betrokken. Tijdens het evenement werden levensechte verhalen van verzorgenden gepresenteerd, die de ervaring benadrukten van het leven met incontinentie en de verregaande invloed ervan op de kwaliteit van leven.

Werken met TENA

TENA Essence