Innovatie door inzicht

Met meer dan 50 jaar ervaring begrijpen we wat incontinentie betekent en onderkennen we de behoefte aan individuele en effectieve continentiezorg. We investeren in onderzoek én in het opdoen van praktijkervaring. Met onze hoogwaardige producten en diensten hopen we aan uw behoeften te voldoen: samen maken we het verschil.

Innovatie voor betere continentiezorg

De toekomst van continentiezorg

TENA Identifi

Door het plaspatroon van de bewoners gedurende een periode van 72 uur elektronisch te volgen, biedt TENA Identifi waardevolle inzichten voor het verbeteren van uw continentiezorg. Een revolutionaire innovatie voor de bewoner én de verzorger.

  • Betere kwaliteit van leven voor de bewoner
  • Optimale toiletroutines
  • Minimale tijd nodig voor handmatige beoordelingen
  • Optimale productselectie

TENA Identifi

Een gezonde huid met TENA ProSkin

Het assortiment van TENA ProSkin omvat absorberende producten en huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn om de gezondheid van de huid te ondersteunen bij de zorg voor mensen met incontinentie. Wanneer u TENA ProSkin gebruikt, biedt u niet alleen zorg voor incontinentie, maar draagt u ook actief bij om de huid gezond te houden. En dit maakt het leven van mensen die te maken hebben met incontinentie comfortabeler en waardiger. Bovendien biedt het zorgverleners de kans om meer tijd te besteden aan andere aspecten van de zorg.


Lees meer over TENA ProSkin

TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAir™

TENA Wet Wash Gloves

TENA Wet Wash Gloves bieden comfortabele, effectieve reiniging van het hele lichaam, zonder het gebruik van water en zeep. TENA Wet Wash Gloves zijn vooral geschikt voor minder mobiele en bedlegerige patiënten en mensen die angst hebben voor water. TENA Wet Wash Gloves werken 25% meer ergonomisch en verkorten de dagelijkse wastijd met 38%. [1, 2]

Lees meer over dit product

TENA Wet Wash Glove

Ook onze diensten zijn innovatief

TENA streeft naar betere continentiezorg voor iedereen. Met een assortiment innovatieve producten én met de beste services. Zo bieden we aantoonbaar meer comfort, discretie en zekerheid voor uw bewoners en ondersteunen we uw medewerkers optimaal met professioneel advies, training en ondersteuning op maat.

TENA Solutions

Verwijzingen


1Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (Engelstalige samenvatting).
2LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Samenvatting van de resultaten van Verzorgend Wassen, 2013.
3Gearchiveerde Essity-gegevens; 181 TENA Solutions casestudies over de gehele wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. 2011-13.