TENA voor zorgverleners

TENA voor zorgverleners

Mensen helpen het meeste uit het leven te halen

1 op de 4 mensen heeft in hun leven te maken met urineverlies. Desondanks schamen veel mensen zich soms om hun ervaring te delen, en proberen ze er zelf mee om te gaan ten koste van comfort en pasvorm. [1, 2, 3] 

Met zoveel mensen die in stilte lijden en een steeds meer vergrijzende bevolking, is er een reële behoefte aan gepersonaliseerde continentiezorg. 

Bij TENA begrijpen we de verschillende behoeftes van elk individu, of het nu gaat om lichte bescherming bij licht urineverlies of maximale bescherming dag en nacht. 

Met meer dan 50 jaar ervaring in continentiezorg, zorgt ons volledige assortiment van continentiezorg en persoonlijke hygiëneproducten ervoor dat u elke keer het juiste product kunt voorschrijven. Door samen te werken met TENA, werken we aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en maken we een echt verschil.

Deskundig advies

Bij TENA begrijpen we dat vertrouwen belangrijk is wanneer u iets voorschrijft. Daarom hebben we een reeks tips voor het selecteren van het juiste product en e-learningtools ontwikkeld om u te helpen elke keer het juiste product te kiezen. Door het bieden van relevante inzichten en het stellen van de juiste vragen helpen wij u bij het geven van een deskundig advies zodat u het verschil kan maken bij uw client.

Verwijzingen

1Essity, Better care, better health "Towards a framework for better continence solutions". Policy briefing on incontinence.