Een partnerschap dat waarde toevoegt

Met TENA Solutions bieden we oplossingen op maat, afgestemd op uw wensen en de behoeften van uw bewoners en verzorgenden.  Door als partners samen te werken, maken we samen het verschil! Zo biedt TENA Solutions:

  • Producten van hoge kwaliteit, die de  kwaliteit van leven van uw bewoners verbeteren
  • Besparingen in tijd, geld en verminderen we uw ecologische voetafdruk, door vermijdbare lekkages en afval te minimaliseren 
  • Efficiënte zorgroutines, waardoor uw medewerkers meer tijd voor andere zorg overhouden
  • Monitoring van uw kosten van productgebruik en andere incontinentie gerelateerde kosten

Kosten en budget

Benieuwd wat TENA Solutions voor u kan opleveren? Voer dan nu uw eigen gegevens in de Waardesimulator in. 

Probeer de TENA Waardesimulator

Verwijzingen

1Gearchiveerde Essity-gegevens: Gemiddeld percentage op basis van 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. Kosten gerelateerd aan incontinentiebeheer die worden gemeten binnen TENA Solutions zijn de kosten voor productverbruik bij huidverzorging, wasgoed en afval.
2Gearchiveerde Essity-gegevens: A Study of incontinence products and services in the elderly care in the Municipality of Copenhagen: A case study of four nursing homes. January 2011.