Praktijkervaringen uit de eerste hand over partnerschap met TENA

Luister naar wat anderen zeggen over hun partnerschap met ons: van een betere werkomgeving  tot een vermindering van kosten en tijd.

Bekijk het bewijs

TENA Casestudies

Verbeterde kwaliteit van zorg

Een zorginstelling in Nederland introduceerde een dagelijkse wasroutine met TENA Wet Wash Glove. Dit zorgde voor een grote verbetering in kwaliteit van zorg voor zowel de bewoners als verzorgenden. Lees meer over de TENA Wet Wash Glove en ontdek alle unieke voordelen van het gebruik van TENA-producten.

Lees meer over dit product

TENA Wet Wash Glove

Verwijzingen

1Gearchiveerde Essity-gegevens: Alle statistieken op basis van gemiddelde percentages van 85-181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. 
2Gearchiveerde Essity-gegevens: Gemiddeld percentage op basis van 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. Kosten gerelateerd aan incontinentiebeleid die binnen TENA Solutions worden gemeten, zijn de kosten voor productverbruik bij huidverzorging, wasgoed en afval.