Succesverhalen

Leekerweide Wognum, Nederland

Zorginstelling Leekerweide in Wognum, Nederland, gebruikte TENA Identifi om meer inzicht te krijgen in de mictiepatronen van cliënten. Met verrassende resultaten. 

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Montreal, Canada

De introductie van TENA Personal Hygiene Care verminderde het risico op kruisbesmetting en infectie, terwijl het comfort, de waardigheid en de gezondheid van de huid van bewoners verbeterden.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Wadersloh, Duitsland

TENA helpt een verpleeghuismanager bij het stoppen van frequente budgetoverschrijdingen. Tegelijkertijd profiteren de bewoners, het personeel en het milieu van de vele positieve resultaten.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Zwijndrecht, België

Een trouwe klant van TENA implementeert het volledige aanbod van TENA Solutions en versterkt daarmee het welzijn van de bewoners en de tevredenheid van het personeel en vermindert de invloed op het milieu en de kosten.

Lees het succesverhaal

Zorginstelling, Verenigd Koninkrijk

Dankzij de aanbevelingen van TENA profiteerden de bewoners van 42% minder verschoningen.

Lees het succesverhaal

Verwijzingen

1Gearchiveerde Essity-gegevens: Alle statistieken op basis van gemiddelde percentages van 85-181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in de Verenigde Staten, Canada en China. Resultaten verschillen tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan de implementatie van TS. 2011-13.
2Gearchiveerde Essity-gegevens: Gemiddeld percentage op basis van 181 TENA Solutions casestudies in de wereld, vooral in Europa maar ook in Canada en China. Resultaten verschillen onderling tussen landen en zorginstellingen, afhankelijk van de omstandigheden in het zorginstelling voorafgaand aan implementatie van TS. 2011-13. Kosten gerelateerd aan incontinentiebeheer die worden gemeten binnen TENA Solutions zijn: de kosten voor productverbruik bij huidverzorging, wasgoed en afval.