Waarom TENA?

Waarom uw naaste TENA verdient

Wanneer u voor iemand zorgt die incontinent is, heeft u al genoeg aan uw hoofd en genoeg te doen. Daarom is het belangrijk om een vorm van bescherming te hebben waarop u kunt vertrouwen. Dan hoeft u geen tijd te besteden aan deze zorgen: Is het product absorberend genoeg? Voorkomt het onaangename geurtjes? Is het comfortabel? Is het goed voor de huid?
 
Wij zijn continu in gesprek met zorgverleners en verzorgers zoals u. We hebben veel geleerd over hun wensen en de behoeften van de oudere mensen waarvoor ze zorgen. En daardoor hebben we superieure incontinentiebescherming en huidverzorgingsproducten kunnen ontwikkelen: oplossingen waarop u kunt vertrouwen, die uw naaste de beste zorg mogelijk bieden.

Geweldige absorptie

Urine is dun en vloeit snel, en zonder de juiste bescherming kan het in een oogwenk doorlekken op kleding en lakens. TENA-producten hebben een comfortabele, stevige pasvorm die goed aansluit en zijn voorzien van een toplaag die razendsnel absorbeert om het risico op lekkage te minimaliseren. Snellere absorptie betekent minder lekkage en minder was.

Buitengewone frisheid

Met TENA-producten kan uw naaste van het gezelschap van anderen genieten zonder zich druk te hoeven maken over onaangename geurtjes. Onze incontinentiebescherming zijn voorzien van Odour Control die de ontwikkeling van geurtjes vermindert. Hij of zij kan zich dus helemaal ontspannen en vol zelfvertrouwen tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Superdroog

Bij het helpen van uw naaste om zich comfortabel te voelen is het belangrijk om hen droog te houden. Daarom is de FeelDry™-technologie een belangrijk onderdeel van onze producten met intensievere bescherming. Het haalt urine zo snel weg bij het lichaam dat het oppervlak in een oogwenk weer droog is. Dit is een geruststelling, vooral als u voor iemand zorgt die niet kan aangeven wanneer hij of zij verschoond moet worden. Ook ’s nachts is het een voordeel, wanneer verschoning minder vaak mogelijk is. Door af te rekenen met vochtigheid en de huid zeer droog te houden, bieden TENA-producten optimaal comfort voor uw naaste.

Minder huidproblemen

TENA beschermt tegen de risico’s van urine, wat schadelijk kan zijn voor de oudere huid van uw naaste. Urine kan de huid irriteren, vooral als de persoon gedurende lange periodes zit of ligt. Daarom zijn onze producten ontworpen om urine in te sluiten zodat het absorberende oppervlak zacht en droog blijft aanvoelen op de huid. Neem bijvoorbeeld onze unieke TENA Flex. Het is bewezen dat dit product huidirritatie vermindert die wordt veroorzaakt door in dezelfde houding te liggen of zitten vanwege langdurige ziekte of lichamelijke beperking.

Eenvoudiger verschonen

Vanwege al het optillen kan het een echte uitdaging zijn om een incontinent persoon te verschonen. Vooral als ze moeten blijven liggen tijdens het verschonen. TENA is speciaal ontworpen om dit probleem op te lossen. Het verlicht de belasting van uw rugspieren waardoor het proces van verschonen eenvoudiger en comfortabeler wordt voor u en uw naaste.

De beste hygiëne voor huidcomfort

Wassen en hygiëne zijn een belangrijk onderdeel van incontinentiezorg. Daarom heeft TENA een assortiment aan reinigingsproducten, washandjes en vochtinbrengende crèmes ontwikkeld. Deze zijn speciaal gemaakt voor de kwetsbare, oudere huid – met name voor de meer gevoelige delen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om uw naaste in bed te wassen. En voelt hij of zij zich weer schoon, verzorgd en fris.

Vind het juiste product

Welk TENA-product is het best voor uw naaste? Dat hangt af van hun fysieke en geestelijke gesteldheid. Om het juiste product te vinden voor uw naaste kunt u onze Productkiezer gebruiken.

Boodschappenlijst

Hoe zorgt u dat u alle benodigde boodschappen voor uw naaste in huis hebt?

Jonge vrouw die oudere vrouw boodschappen brengt – een plan maken voor boodschappen