Carol zit in een keuken en kijkt in de camera.

Zie hoe u dit doet

Vind het juiste product voor uw naaste

Als ’s werelds toonaangevende incontinentiemerk* zijn we er om u te helpen het juiste product voor uw naaste te vinden. We hebben een uitgebreid assortiment aan TENA-producten die veilige bescherming bieden tegen lekken voor alle soorten urineverlies en die ook helpen om de gezondheid van de huid te beschermen.

Vrouw die overdag TENA Pants draagt.

Beschermend ondergoed

TENA Pants

Net als normaal ondergoed is TENA Pants gemakkelijk omhoog en omlaag aan of uit te trekken en biedt het bescherming bij matig tot zwaar urineverlies. Perfect als uw naaste nog mobiel is en alleen naar het toilet kan. Dit type ondergoed werkt ook goed voor mensen met dementie.

Discrete, eenvoudige bescherming

TENA Verbanden

TENA Verbanden zijn speciaal ontworpen voor het dragen in ondergoed en bieden discrete bescherming voor degenen die mobieler zijn. Ze zijn beschikbaar in varianten voor mannen en vrouwen, ontworpen voor elk lichaamstype en bieden discrete, veilige bescherming. Ze zijn ook beschikbaar in een variant voor ’s nachts.

Verzorger past een TENA Slip aan bij een vrouw die in bed ligt.

Veilige, maximale bescherming

Assortiment TENA Slip

Als uw naaste minder mobiel is, biedt TENA Slip veilige bescherming bij zwaarder urineverlies en is de slip eenvoudig te verschonen terwijl uw naaste in bed ligt. Ze zijn perfect voor gebruik gedurende de dag en nacht.
Verzorger helpt een vrouw die in bed ligt.

Veilige en flexibele pasvorm

TENA Flex

TENA Flex is een perfecte optie voor dierbaren die minder mobiel zijn en bescherming nodig hebben bij zwaarder urineverlies. Het heupbandsysteem maakt het aan en uit trekken en verschonen nog gemakkelijker, zowel liggend als in staande positie. 
Man die ’s nachts TENA Pants draagt.

Bescherming ’s nachts

TENA producten voor ’s nachts

Probeer voor extra bescherming gedurende de nacht onze producten die speciaal zijn gemaakt voor ’s nachts met ingebouwde ligbescherming. Ze absorberen precies daar waar het nodig is en zorgen ervoor dat u allebei een goede nachtrust krijgt.
Carol en haar vader zittend op de bank, kijken elkaar aan

Betere zorg voor iedereen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik TENA producten kopen?
Klik hier om te zien waar u TENA producten kunt kopen.
Kan ik financiële steun krijgen?
Er zijn veel verschillende manieren om financiële steun te krijgen. Klik hier voor meer informatie over financiële steun voor mantelzorgers.
Waar kan ik terecht voor meer advies?
We hebben veel kennis en advies voor u als mantelzorger beschikbaar,om te helpen bij uw zorg voor uw naaste. Klik hier voor meer info.