Margaret (60) over leven met een zwakke blaas

"Een houdt mij niet meer tegen om te gaan kamperen en barbecueën"

“Ik kwam erachter dat mijn ongewenste urineverlies een gevolg is van de bestraling die ik onderging tijdens mijn behandelingen tegen kanker. Ik kan gelukkig zeggen dat de behandelingen hebben geholpen: de kanker is weg. Toch kwam ik al gauw voor een nieuwe uitdaging te staan: een .

Buiten zijn met ongewild urineverlies

Ik ben dol op kamperen en barbecueën met vrienden. Ik keek altijd erg uit naar mijn weekenden in de buitenlucht en had zin in avontuur, maar dat veranderde toen ik merkte dat ik steeds vaker naar het toilet moest. Ik was constant op zoek naar een toilet in de buurt, omdat ik moeite had met mijn plas ophouden als ik aandrang voelde. Het werd ontzettend lastig om in het moment te leven.

Dit ging zo niet langer, ik moest op zoek naar een oplossing. Ik praatte over ongewenst urineverlies met een goede vriendin die ook last had van een na bestralingstherapie. Haar oncoloog vertelde haar over incontinentieverband dat speciaal ontwikkeld is voor alle soorten ongewenst urineverlies. Ze raadde mij aan om TENA te proberen.

Ik heb het advies van mijn vriendin meteen opgevolgd en een gratis proefpakket van TENA geprobeerd. Ik had het toen nog niet in de gaten, maar daarmee heb ik een nieuw reismaatje gevonden! Ik was onder de indruk van hoe ademend en discreet het product is, en ik kon de weg weer op zonder me druk te maken over doorlekken. Bovendien kwam ik fris en fruitig aan op mijn bestemming. Dankzij TENA kan ik vol zelfvertrouwen weer gaan kamperen en activiteiten in de buitenlucht blijven doen.


Ik heb kanker achter me gelaten en mijn vrijheid herwonnen. Ik ben blij dat ik mijn voordeel heb gedaan met de beschikbare middelen zoals TENA, zodat ik weer de extraverte en gedreven vrouw kan zijn die ik ben.”