Het juiste product

Voor verschillende soorten vloeistof zijn verschillende producten nodig.

Urine-incontinentie komt vaker voor dan veel mensen denken. Het is zelfs zo dat een op de drie vrouwen van boven de 50 een ervaart, en het ongewenste urineverlies dat daarbij komt kijken. Dus als het u overkomt, bent u zeker niet alleen. 
 
Veel mensen gebruiken inlegkruisjes of maandverband bij ongewenst urineverlies. Dat is jammer, want er is een groot verschil tussen bloed en urine, waardoor maandverband niet geschikt is voor . Bloed is een lichaamseigen stof, zwaarder en stroomt langzamer. Urine is een afvalstof waardoor de huid geïrriteerd kan raken. Ook is het vloeibaarder en stroomt het sneller. Het is daarom van belang dat de urine snel wordt ingekapseld en geabsorbeerd. 
 
Onze incontinentieproducten uit het TENA Vrouwen assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor de unieke eigenschappen van urine. Ze absorberen vloeistof zeer snel, houden het vocht weg bij het lichaam en sluiten de geurtjes in de kern op. En in tegenstelling tot sommige producten voor vrouwelijke hygiëne die deodorant bevatten, doet ons pH-absorberend materiaal meer dan de geuren slechts maskeren: het helpt de geuren neutraliseren.