Ontworpen voor een goede nachtrust: incontinentieverbanden waar u van op aan kunt

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor uw gezondheid – net zo belangrijk als een goed dieet en lichaamsbeweging. TENA Discreet Normal Night incontinentieverbanden zijn speciaal ontwikkeld voor bescherming ’s nachts zodat u goed kunt slapen, met minder onderbrekingen en u fris wakker wordt.

Er is een reden waarom regelmatige ononderbroken slaap voor de meesten van ons belangrijk is: het verjongt spierweefsel, synthetiseert hormonen en consolideert herinneringen. Slaap vergroot ook ons vermogen om ons te kunnen concentreren, versterkt ons immuunsysteem, en verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.  
 
Bij TENA weten we dat vrouwen die vertrouwde betrouwbaarheid en het comfort willen wat betreft incontinentiebescherming. We weten ook dat hun beschermingswensen ’s nachts anders zijn. Dit komt omdat als u op uw zij of op uw rug slaapt, de urine naar de achterkant van het verband loopt in plaats van de voorkant. Zonder de juiste bescherming kan dit leiden tot overhydratatie en andere ongewenste huidaandoeningen. Maar dit zal mogelijk als eerste uw nachtrust aantasten. 
 
Hoe houden de TENA Discreet Normal Night incontinentieverbanden u dus droger en hoe laten ze u beter slapen? Allereerst zijn ze 25% langer* en 15% breder aan de achterkant* voor een betere bescherming wanneer u ligt. Ze beschikken ook over elastische randjes aan de zijkanten voor een betere bescherming en dat geruststellende gevoel van dat ze ‘op hun plaats blijven’. Als laatste zijn ze over het algemeen 45% meer absorberend* zodat u door kunt slapen met minder onderbrekingen en frisser wakker wordt. 
 
Maar liefst een op de drie vrouwen ervaart een vorm van urineverlies, en een op de vier moet meerdere keren per nacht gedwongen opstaan om te plassen. Het blijkt ook dat 78% van de vrouwen die te maken hebben met urineverlies hiervoor niet speciaal gemaakte producten gebruiken. Bij TENA vinden we het jammer dat zo veel mensen last hebben van slaapverstoringen die voorkomen kunnen worden. 
 
Het is aangetoond dat TENA Discreet Normal Night incontinentieverbanden ’s nachts goed werken. En natuurlijk zijn de TENA Discreet Normal Night incontinentieverbanden net als de rest van het Discreet-assortiment parfumvrij en . Daarnaast beschikken ze ook over Triple ProtectionTM tegen doorlekken en vochtverlies en Fresh Odour Control met geavanceerde micro-fresh parels die vloeistof insluiten en ongewenst geurtjes elimineren. 
 
Wordt uw nachtrust verstoord door problemen met uw blaas? Lees meer over TENA Discreet Normal Night en waar u deze kunt kopen of bestel een gratis proefproduct. 
 
*Vergeleken met TENA Discreet Normal