Nieuwe TENA Silhouette Lady Pants Discreet

Ons meest modieuze broekje, lijkt op normaal ondergoed

“Functie, pasvorm en mode zijn net zo belangrijk bij wegwerpbroekjes als bij normaal ondergoed”, zegt Ceri Williams, professioneel lingerie-ontwerper. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom hebben we met Ceri samengewerkt aan het printontwerp voor onze nieuwe TENA Silhouette Lady Pants Discreet.
 
“Wanneer je je zelfverzekerd voelt met wat je onder je kleren draagt, dan straalt dat overal uit”
Ceri geeft vrouwen al 14 jaar de kracht door middel van lingerie-ontwerpen met de beste modemerken. Haar grootste uitdaging? De balans tussen geweldig comfort met een aantrekkelijk uiterlijk. “Geweldig ondergoed is voor iedere vrouw  anders… Als ontwerper is het een uitdaging waar we dol op zijn, om al deze wensen te vervullen en iets te bereiken waardoor vrouwen zich zelfverzekerd voelen.”
 
“We voelen ons anders wanneer we geweldig ondergoed dragen”
Voor de samenwerking met TENA Lady haalde Ceri inspiratie uit catwalkstoffen om een print te maken voor incontinentie-ondergoed, zodat het meer dan ooit op normaal ondergoed lijkt. “We zagen dat natuurlijke bloemen een van de belangrijkste trends is en vonden het een geweldig idee.” 
 
“Ik ben dol op de pasvorm”
Naast de modieuze print, die ontworpen is door Ceri, zijn de wegwerpbroekjes verbeterd zodat ze zachter aanvoelen en een discretere tailleband hebben die meer op normaal ondergoed lijkt. 
 
“Ze zijn flatteuzer geworden en de pasvorm is comfortabeler”, zegt Ceri. “Ik ben ook dol op de ontwikkeling van de stof, die nu meer als katoen aanvoelt en zachter is.” Zoals alle TENA Lady producten zijn ze voorzien van TENA's drievoudige bescherming tegen urineverlies, geurtjes en een vochtig gevoel zodat u zich elke dag droog, beschermd en zelfverzekerd kunt voelen. Kom meer te weten over de nieuwe TENA Silhouette Lady Pants Discreet.

Praktijkverhaal

Ze zijn discreet. Ze zien er niet uit als gebruikelijk incontinentie-ondergoed.