Wij kiezen ervoor om te zorgen – voor mensen, en voor de planeet.

Bij TENA kiezen we ervoor om elke dag te zoeken naar nieuwe en betere manieren om voor mensen en de planeet te zorgen. Dit hebben we altijd gedaan, en zullen we altijd blijven doen. Door voor mensen te zorgen, zorgen we ook voor onze planeet. Op deze pagina’s ontdekt u hoe we over die verantwoordelijkheid denken en hoe onze duurzame keuzes ons en u in staat stellen om nog meer impact te maken. 

Twee handen, rustend op een houten tafel, houden een kleine, kleurrijke wereldbol vast die het noordelijk halfrond laat zien.

Verantwoordelijkheid: Wat het betekent, in denken en doen

Het is gemakkelijk om algemene beweringen te doen over het nemen van verantwoordelijkheid. Maar hoe is het nou echt van invloed op onze cultuur en onze producten? Ontdek wat verantwoordelijkheid voor ons werkelijk betekent, en hoe het zich vertaalt in concrete acties om onze impact op de planeet te verbeteren. 
TENA-Protects-subtitles.mp4

#makeabettermark

Meer impact

Bij TENA zetten we een belangrijke stap op onze weg van zorg: overstappen op 100% duurzame elektriciteit in onze fabrieken. Alleen deze keuze zal onze CO2-voetafdruk al met 6% verminderen, en ons dichter bij ons doel brengen om de CO2-voetafdruk in 2030 te halveren. 

Een man en twee vrouwen, allemaal met een sleutelkoord van TENA om hun nek, glimlachend langs de camera kijkend.

Ontdek de prestaties van TENA voor een duurzamere zorg