Tips en adviezen

Geniet van het goede leven met tips en advies over van mannen die weten waar ze het over hebben. Wij hebben alle informatie die u nodig heeft direct verkregen van de experts.

Tips en adviezen

Hydrateer

Drink voldoende

Ga niet minder water drinken. U zou kunnen denken dat minder drinken zal leiden tot minder , echter leidt dit alleen maar tot uitdroging en de mogelijkheid dat uw urine nog meer geconcentreerd wordt. Meer geconcentreerde urine kan leiden tot blaasinfecties en dat wilt niemand.
Alles met mate

Alles met mate

Triggers als cafeïne, alcohol en kunstmatige zoetstoffen kunnen uw drang om naar het toilet te gaan vergroten. Maar maakt u zich geen zorgen. U hoeft het goede leven niet op te geven, maar een vermindering van uw cafeïne-inname kan al heel veel goeds doen.
Stop met roken

Stop met roken

U weet al dat roken slecht is voor uw gezondheid, maar er is nog een reden om te stoppen met roken. Wist u bijvoorbeeld dat tabak de urinewegensymptomen kan verergeren? Daarnaast helpt het hoesten dat wordt veroorzaakt door het roken ook niet echt tegen ongewenst .
Ontspan

Ontspan

Stress is nooit goed, vooral niet omdat het ongewenst kan veroorzaken of uw symptomen kan verergeren. Door ontspanningstechnieken te gebruiken zoals ademhalingsoefeningen en meditatie, kunt een betere controle krijgen over uw blaas.

Praktijkverhaal

Hier volgt een tip over vochtinname die voor mij heeft gewerkt. Beperk uw vochtinname een paar uur voordat u gaat slapen.

Ken

67

Meer informatie