Op stap met ongewenst urineverlies

Veel mannen die last hebben van ongewenst urineverlies maken zich druk over het meedoen met sociale activiteiten. De angst voor ongewenst urineverlies kan worden gezien als een obstakel, maar met de juiste aanpak kunt u worden beschermd tegen ongewenst urineverlies en hierdoor blijft u zelfverzekerd.

Op stap met ongewenst urineverlies

Hier volgt wat praktisch advies om u te helpen leven zoals u wilt, zodat u zich niet langer hoeft druk te maken over blaasproblemen.

Uitrusting voor op stap

Denkt u eraan wat u kan helpen om de gehele dag beschermd en zelfverzekerd te blijven en maak vervolgens uw uitrusting compleet met de volgende spullen. Uw uitrusting moet tenminste bestaan uit absorberende beschermers of beschermend ondergoed, vochtige reinigingsdoekjes of een extra setje aan ondergoed afhankelijk van uw plannen voor de dag. Het hebben van een eigen uitrusting kan u helpen om stress te verminderen in het dagelijkse leven en om u zelfverzekerd te houden.

Incontinentieproducten voor mannen

Het is belangrijk om te weten welke producten het beste voor u werken om u zo beschermd en zelfverzekerd te voelen. Als u bijvoorbeeld last heeft van het lekken van kleine druppels dan voldoet een beschermend schild in plaats van absorberende beschermers. Indien u last heeft van het lekken van meerdere druppels dan kunt u beter investeren in een meer absorberende bescherming. TENA Men biedt een ruim assortiment aan bescherming tegen ongewenst , dus neem een kijkje bij onze producten en vind uw pasvorm.

Hygiëne

Ongewenst kan zorgen voor een geïrriteerde huid en ongewenste geuren. Het is daarom belangrijk dat u de aangetaste gebieden goed schoon houdt met water of een vochtig reinigingsdoekje. Ongewenste geuren kunnen worden verminderd met behulp van mannelijke incontinentieproducten en door meer water te drinken. Het drinken van meer water zorgt ervoor dat de urine zwakker wordt en dus minder snel een geur verspreidt.

Plan vooruit

Wanneer u zich druk maakt over ongewenst terwijl u van huis bent, neemt u dan absorberende beschermers mee. Deze zijn klein en ze zijn ook vaak individueel verpakt, zodat ze makkelijk in uw zakken passen. Wanneer u naar een nieuwe locatie gaat, kijk dan waar het dichtstbijzijnde toilet te vinden is, zodat u zich niet druk hoeft te maken wanneer u moet gaan.