Vernieuwde TENA Discreet Verbanden+: nu nog discreter…

… net zo veilig als voorheen TENA Lady!

Of u nu aan krachttraining doet, yoga beoefent of een rondje gaat hardlopen – nu hebt u een nieuw geheim wapen waarmee u alles kunt bereiken, met volledige zekerheid en discretie. Alle TENA Discreet Verbanden+ zijn voortaan voorzien van een unieke InstaDRY™-zone: snelle absorptie daar waar het nodig is, in de kern van het verband! Bovendien hebben deze producten nu een dunnere en voor- en achterzijde, waardoor ze nog discreter dragen. TENA Discreet Maxi is qua product ongewijzigd maar heeft wél een vernieuwde verpakking.

Geniet vol zelfvertrouwen van het leven

Wat uw levensstijl ook is, er zijn bepaalde dingen die u altijd checkt voordat u de deur uit gaat. Door TENA Discreet toe te voegen aan uw lijstje met dagelijkse benodigdheden bent u op elke situatie voorbereid.

TENA-women-discreet-campaign-promo-2-500x500.png

Maximale betrouwbaarheid door instaDRY™

De instaDRYTM -technologie zorgt ervoor dat de urine snel opgenomen én dat het gelijkmatiger over de absorptiekern verspreid wordt. Bovendien absorbeert het ook geurtjes. Niemand merkt dat u TENA Discreet draagt!

Zelfverzekerde vrouw in de sportschool met zware gewichten op haar schouders

TENA Discreet

Ik blijf mezelf

Per stuk verpakt, makkelijk mee te nemen naar de sportschool!

Close-up van een hand die een TENA Discreet-verband vasthoudt

TENA duurzaamheid

Optimaal beschermd met minder grondstoffen

TENA Discreet heeft een lagere ecologische impact, want het wordt gemaakt van minder materiaal, heeft een kleinere verpakking en kan efficiënter vervoerd worden.

Drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel

TENA Discreet Extra, Extra Plus en Maxi (voor vrouwen met gemiddeld tot zwaar urineverlies) geven drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. 24 uur per dag droog, comfortabel, veilig en discreet.

Productvoordelen

Pictogram InstaDryTM-zone

Directe absorptie met InstaDry™-zone

Dankzij de instaDRYTM-zone wordt de urine snel weggeleid van de huid en gelijkmatig verspreid over het oppervlak voor optimaal comfort, zekerheid en discretie.
Pictogram Discreet-logo

Discreet

Speciaal ontworpen voor vrouwen met ongewenst urineverlies, TENA Discreet Extra en Extra Plus zijn voorzien van een dunnere voor- en achterzijde voor extra discretie. TENA Discreet Maxi is ongewijzigd ten op zichte van TENA Lady Maxi voorheen.

Bestel direct in de TENA Shop

TENA Discreet Extra | Incontinentieverband

Incontinentieverband voor matig, onverwacht urineverlies.

TENA Discreet Extra Plus | Incontinentieverband

Veilig incontinentieverband voor matig tot zwaar, onverwacht urineverlies.

TENA Discreet Maxi | Incontinentieverband

Veilig incontinentieverband voor zwaar, onverwacht urineverlies.