Deze site gebruikt cookies. · Wat zijn cookies? Ik ga akkoord

Slimme continentiezorg

Bij TENA hebben we geleerd dat samenwerking u de kans biedt om op een efficiëntere manier goede zorg te leveren. Met individuele zorg op maat en onze unieke oplossingen ondersteunen we u in het implementeren van effectieve continentiezorg.

Bewezen resultaten

Onze missie is u te helpen uw bewoners optimale zorg te bieden en tegelijkertijd efficiënte zorg voor uw instelling. We doen dit door u te ondersteunen bij een individuele zorgaanpak met unieke oplossingen, zodat u de juiste producten en routines kunt kiezen voor de behoeften van elke bewoner.

Onze voortdurende innovatie is gericht op een betere gezondheid van de huid, bescherming tegen doorlekken, een betere werkomgeving en minder milieueffecten. Hierdoor helpen wij u om bijvoorbeeld het productverbruik, de kosten en de incontinentie gerelateerde werkdruk te verminderen. Dit betekent meer tijd en budget voor gewaardeerde zorg die de bewoners, het personeel en het gehele woonzorgcentra ten goede komt.

TENA effectieve continentiezorg

Referenties:

1LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Samenvatting van de resultaten van Verzorgend Wassen, 2013. 
2Gebaseerd op feedback van 242 verzorgers (zowel professionele zorgverleners als mantelzorgers) na testen van producten in Duitsland, Frankrijk en Polen; ScandInfo Marketing Research AB en ESSITY AB, april 2013.