Haar belang is uw belang

Omdat haar zorgen uw zorg zijn

Bied vrouwen wat zij nodig hebben – en laat uw apotheek groeien

De vrouwen van nu hebben een holistische opvatting van gezondheid en leiden langer een actief leven, waarbij 80% een goede conditie, geestelijke gezondheid en welzijn als één zaak beschouwt(1). Ze willen een apotheek die producten biedt voor al hun gezondheidswensen, en een apotheker die waardevol advies kan geven over aspecten van geneeskunde, gezondheid en levensstijl. 

Met een relevant assortiment kunt u tegemoetkomen aan de veranderende wensen van de vrouwen van nu en de apotheek bij uitstek worden voor alles wat ze nodig hebben voor hun gezondheid. Door uw deskundigheid in te zetten, kunt u uzelf onderscheiden van de concurrentie en zaken binnenhalen voor uw apotheek.

Word een gezondheidspunt met het TENA assortiment voor vrouwen

25% van vrouwen over de hele wereld heeft te maken met incontinentie(3), maar ze laten zich hierdoor niet tegenhouden. Ze kopen vaak incontinentieproducten om hun actieve levensstijl te ondersteunen en zijn op zoek naar discrete, betrouwbare en vrouwelijke producten voor elke situatie. 

Met het TENA assortiment voor vrouwen kunt u uw aanbod voor vrouwen verbeteren door alle bovenstaande wensen te vervullen in verschillende absorptieniveaus, stijlen, maten en kleuren. Het assortiment van TENA versterkt de positie van uw apotheek als de winkel bij uitstek voor alles wat vrouwen nodig hebben voor hun gezondheid. Bovendien biedt het nieuwe mogelijkheden voor het opbouwen van klantloyaliteit en voor kruisverkoop.

Benut de mogelijkheden van incontinentieproducten

We weten dat 78% van de vrouwen met urineverlies nog geen incontinentieproducten gebruikt. Maar het aantal vrouwen dat speciaal daarvoor bestemde producten gebruikt, neemt alsmaar toe(4). 

Met het TENA assortiment voor vrouwen kunt u deze onbenutte mogelijkheden aanboren en het meeste halen uit de zakelijke kansen van incontinentieproducten. Door vrouwen aan te spreken die de winkel vaak moeten bezoeken om incontinentieproducten te kopen, ondersteunt het TENA assortiment voor vrouwen de groei van uw apotheek door het opbouwen van verkoop en klantloyaliteit.

Het TENA assortiment voor vrouwen – ondersteunt verkoop en loyaliteit

• Helpt u een gezondheidspunt voor vrouwen te worden 

• Trekt frequente kopers aan 

• Biedt uitstekende kansen voor het opbouwen van loyaliteit 

• Creëert grote mogelijkheden voor kruisverkoop 

• Helpt u het potentieel van incontinentieproducten optimaal te benutten

Nieuwe, revolutionaire en verbeterde incontinentieproducten

Deze nieuwe TENA producten zijn ontwikkeld om vrouwen te helpen een actief leven te blijven leiden. Ze bieden discrete bescherming en een vrouwelijk ontwerp om te voldoen aan de wensen van miljoenen vrouwen.

Ontdek meer
Nieuwe, revolutionaire en verbeterde incontinentieproducten

Het TENA assortiment voor vrouwen omvat nu ook:

• Nieuwe, revolutionaire TENA Silhouette – transformeert ‘beschermende broekjes’ tot betrouwbaar ondergoed 

References:

1J. Walter Thompson Intelligence. (2017). The Well Economy
2Healthwatch England. (2015). Would you use a pharmacist instead of visiting your GP for advice. Healthwatch England News and Reports
3Incontinence 6th edition 2017. Abrams P. Cardozo L, Wagg A, Wein A, editors. Tokyo, September 2016:ICS-ICUD; 2017
4IPSOS Brand health tracking, BCU 2017