U lijkt zich te bevinden in <country>

Bezoek uw lokale TENA-website voor lokale informatie.

Andrea over leven met ongewenst urineverlies

“Ik was bang dat iemand het zou zien”
Een vrouw die yoga doet bij het zwembad in een vakantieresort

Het verhaal van Andrea

“Als verkoopmedewerker in een kledingzaak sta ik de hele dag op mijn benen en ben ik continu met klanten in de weer. Vele jaren geleden begon ik te urine te verliezen tijdens lichamelijke inspanning. Als ik bijvoorbeeld iets zwaars moest optillen in het magazijn, konden er een paar druppels urine in mijn ondergoed belanden. Ik was bang dat mijn collega's, of misschien zelfs een klant, iets zouden opmerken.
 
Na enige aarzeling vertelde ik het aan mijn beste vriendin, Gabi. Zij raadde een speciaal verband voor ongewenst urineverlies aan. Dit was geweldig en het verliep jarenlang perfect. Maar na een tijdje werd mijn probleem erger en bood het verband niet langer voldoende bescherming.
 
Toen ik over het nieuwe beschermende ondergoed van TENA hoorde, was ik erg sceptisch. Een inlegkruisje of verband in mijn ondergoed was niet zo erg, maar mijn eigen comfortabele broekjes vaarwel zeggen en beschermend ondergoed gaan dragen? Ik kon het me gewoon niet indenken. Maar uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid het van mijn twijfels, en bestelde ik een gratis proefproduct. Ik wilde het in ieder geval eens uitproberen. 
 
Toen het pakketje arriveerde verwachtte ik dik, ouderwets ondergoed dat zichtbaar zou zijn onder mijn kleding. Maar het was juist het tegenovergestelde: het beschermende ondergoed van TENA sluit nauw aan op mijn lichaam en heeft een mooi ontwerp. Niemand kan zien dat ik een incontinentieproduct onder mijn spijkerbroek draag, en het beschermende ondergoed absorbeert veel beter dan het verband. Dit gevoel van zekerheid is precies waar ik naar op zoek was. Nu draad ik elke dag beschermend ondergoed van TENA en ik merk het niet eens meer.” 
Een vrouw zwemt in een zwembad

Ongewenst urineverlies begrijpen

Waardevolle informatie over incontinentie.

Vooraanzicht van zelfverzekerde, vrouwelijke chef-kok die voor een voedseltruck in de stad staat

Vind uw product

Laat ons u helpen de juiste bescherming te vinden.

Vrouwen kletsen op het strand

Vijf minuten per dag

Ervaar wat bekkenbodemoefeningen voor u kunnen betekenen.

Een vrouwelijke jogger met oortjes in controleert de tijd op haar horloge

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.